Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Doelgroep
Doelgroep

Hockeygrip & Tape

Ik ben Stefan.
Sportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Hockey Grips zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Als we dieper ingaan op de Grips kunnen we zeggen dat er eigenlijk maar 2 totaal verschillende grips zijn. De ene Grip is de (gewone)Grip die standaard bij de stick geleverd zit. De andere Grip wordt ook wel Overgrip genoemd. Nu is de vraag wanneer je welke nodig hebt.

SOORTEN GRIPS

(gewone)Grip
De (gewone)Grip is standaard om de hockeystick gemonteerd. Deze Grip maakt de stick niet alleen stroef (waardoor de stick niet zomaar uit je handen vliegt). De Grip is ook een soort demping. Zo reduceert hij voor een klein gedeelte de trillingen die vrij komen als je de bal speelt. Deze Grip wordt voornamelijk vervangen als hij versleten is en je dus minder grip op je stick hebt.

Overgrip
De Overgrip wordt weer vel gebruikt op watervelden, door mensen die veel last hebben van zweethanden en door mensen die veel in de regen spelen. De Overgrip absorbeert namelijk water. Hierdoor behoud je de grip die je nodig hebt tijdens een training of wedstrijd. 

We hebben niet alleen hockey accessoires in ons assortiment. Ook hebben we een ruim assortiment aan hockeystickshockeyschoenen,hockeybescherming en hockeytassen. De meeste van onze producten zijn uit voorraad leverbaar.