Word je liever persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Bezoek dan onze winkel in Nijkerk. Daar staan onze medewerkers zes dagen per week voor je klaar. Graag helpen ze je met het beantwoorden van je vragen en het maken van jouw juiste keuze. Ook kan je hier je bestellingen ophalen. In onze winkel kun je pinnen, contant afrekenen en punten sparen met onze speciale klantenkaart.

Wil je je bestelling ophalen in onze winkel in Nijkerk ? Plaats dan eerst een bestelling op één van onze webshops. Zodra we jouw bestelling binnen hebben leggen we het product voor je klaar.

Ontspannen winkelen
Vakantie, vrije tijd en sporten betekent ontspannen. Van Duinkerken webwinkles beseft dat: de voorpret van de vakantie of een bergwandeling begint bij het uitkiezen van een nieuwe voortent voor de camping of het passen van een paar geschikte wandelschoenen. Het is ‘buitengewoon’ plezierig winkelen aan de Arkerpoort. Je kan rustig rondstruinen en er is altijd een medewerker in de buurt voor deskundig advies. Ben je aan koffie toe? Strijk dan neer op het terras van de koffiecorner.

Kwaliteit
Naast een groot assortiment en een persoonlijke benadering heeft Van Duinkerken nog twee belangrijke kenmerken: kwaliteit en service. Je treft alleen topmerken aan. Bijvoorbeeld caravans van Fendt, Hobby, LMC en tenten van Outwell, Bardani, Robens en Coleman. Het is maar een greep.

Service
Ook kan je altijd terugvallen op de service van Van Duinkerken, of het nu gaat om het waxen van uw ski’s, het bespannen van je tennisracket of het herstellen van een schade aan je caravan. In de werkplaats van Van Duinkerken werkt uitsluitend gespecialiseerd en deskundig personeel. Bovendien is Van Duinkerken aangesloten bij Bovag, Focwa en Achmea Schadeherstel.

Wat koop je bij Van Duinkerken?

  • Caravans: topmerken zoals Fendt, Hobby en LMC caravans, occasions met Bovag-garantie, voortenten, luifels en accessoires, van movers tot airco’s.
  • Bagagewagens: in verschillende maten, van het kwaliteitsmerk Daxara, eventueel met extra opties zoals imperial en fietsgoot.
  • Tentengrote en kleine tenten zoals koepeltenten, opgooitenten, lichtgewicht tenten, tunneltenten, Tipi-tenten en oppomptenten van topmerken zoals Outwell, Bardani, Coleman, Easy Camp en Eurotrail.
  • Sportmaterialen en sportkleding: een zeer gevarieerd aanbod voor o.a. voetbal, hockey, korfbal, tennis, schaatsen, skiën, wandelen, running, fitness en fietsen.
  • Kleding: sportkleding (inclusief badkleding), outdoor kleding en functionele en sportieve casual kleding.
  • Outdoor: o.a. slaapzakken, luchtbedden, rugzakken, sandalen en accessoires zoals messen, zaklampen, verrekijkers en zonnebrillen.
  • Kampeerartikelen: van barbecuesets tot verloopstekkers en van koelkasten tot kampeerverlichting.